Sabancı Gazete

2020-06-20 |

merhaba, sabancı okul gazetesine çıktık detaylar için linki buraya bırakıyorum.

https://gazetesu.sabanciuniv.edu/ogrencilerden/ogrencimiz-univesitelerde-ikinci-el-esya-satisinin-yapilabilecegi-online-bir-platform

Sabancı Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi Musa Sadık Ünal geliştirdiği salgitsin.com online platformu ile üniversitelerde kampüs içerisinde öğrencilerin eşyalarını satabilecekleri güvenli bir pazaryeri oluşturmayı hedefliyor. Sabancı Üniversitesi’nde kullanılmaya başlayan platform kısa bir sürede 500'ün üzerinde kullanıcı sayısına ulaştı. Platform, Sabancı Üniversitesi’nde başladığı macerasına diğer üniversiteleri de katarak devam ediyor.

Öğrencimiz Musa Sadık Ünal, platform hakkında şunları söyledi: “Bu girişim ile kampüs içerisinde öğrencilerin eşyalarını satabilecekleri ve ihtiyacı olan eşyaları satın alabilecekleri çevrimiçi bir pazaryeri oluşturduk. Öğrenciler sisteme üniversite e-posta adresleri ile kayıt oldukları için okul içerisinde güvenli bir pazar yeri oluşuyor. Öğrenciler kullanmadıkları kitap, elektronik eşyalar ve ev eşyalarını Salgitsin platformu üzerinden satışa çıkarabiliyorlar. Okul içerisinde bu eşyaları satın almak, kullanmak isteyen kişiler platformumuz üzerinden satıcı ile iletişime geçebiliyor. Hem hızlı hem güvenilir bir alışverişi öğrenci arkadaşlarımıza sağlamak istiyoruz. Arkadaşlarımız tüm cihazlar üzerinde sisteme üye olup fikir alabilirler. Herkesi salgitsin.com'a bekliyoruz.”

App Store: https://apps.apple.com/us/app/salgitsin/id1516801798?ls=1

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.salgitsin.android.sl


This was the end of the blog post. You can reach me via email umusasadik at gmail com